Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.02.2021. 08:08

Poziv za dostavljanje prijedloga i sugestija zainteresovanih lica koji su vlasnici na nepokretnostima u obuhvatu regulacionog plana Zlatište - Brus

Izvor: Glas Srpske, 06.02.2021.

Na osnovu člana 42. stav 2. Zakona o uređenju prostara i građenju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 40/13,106/15 i 3/16) i člana 17. Statuta Opštine Istočni Stari Grad ("Službene novine Grada Istočno Sarajevo", broj: 33/17), Načelnik opština Istočni Stari Grad objavljuje:

 

Poziv

za dostavljanje prijedloga i sugestija zainteresovanih lica koji su vlasnici na nepokretnostima u obuhvatu regulacionog plana " Zlatište - Brus "

 

Obavještava se javnost da je Skupština opštine Istočni Stari Grad na sjednici održanoj 22.01.2021. godine usvojila:

- Odluku o pristupanju izrade izmjena i dopuna obuhvata regulacionog plana " Zlatište - Brus"

Pozivaju se zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njihovoj izgradnji i uređenju, da uzmu učešđe u izradi izmjena i dopuna Plana i dostave svoje pismene prijedloge i sugesije u roku od 15 dana za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njigovom vlasništvu u sklopu pomenutog regulacionog plana.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti poštom na adresu Opština Istočni Stari Grad, Hreša bb, 71144 Hreša ili lično u prostorijama opštine upisom u svesku prijedloga i sugestija.

Rok za dostavljanje prijedloga i sugestija je 15 dana od dana objavljivanja.

Potrebne dodatne informacije u vezi sa navedenim aktivnostima mogu se dobiti u opštini Istočni Stari Grad natelefon: 057/265-114.

Javni poziv đe biti objavljen na oglasnoj tabli opštine Istočni Stari Grad, dnevnim novinama "GLAS SRPSKE" i na zvaničnoj internet stranici opštine Istočni Stari Grad.

 

Broj: A01-36-102/21

Datum: 04.02.2021 godine

 

NAČELNIK

Bojo Gašanović

 

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: